free bootstrap templates

OPENING FIESTA

Пред нас е уште едно прекрасно доживување. После 4 години пауза, конечно вратите на Angels Cafe ќе бидат ширум отворени за сите љубители на убавите нешта на 28 Август
 Summer BEST Festival 6


Во петок, сабота и недела работното време ќе биде до 3 часот,а останатите денови до 1 по полноќ.
 Влезот за малолетници на вечерните забави ќе биде забранет. 
Сите останати повелете на големата #FIESTA😇. 
Телефонот за резервации 074/240-000 ќе биде отворен од 24-ти #Август.

Следете не!